Xarrada/debat “Què és Anonymous?”

Anonymous, tothom en parla però ningú no sap què és
El proper dimarts 11 de juny ISOC-CAT (capítol català de la Internet Society) juntament amb el COEINF (Col·legi d’Enginyeria Informàtica de Catalunya) organitza i té el plaer de convidar-vos a la xarrada (oberta a tothom i gratuïta) sobre el col·lectiu Anonymous.
De la mà del professor de la Facultat d’Informàtica de Barcelona (UPC) i estudiós d’aquest col·lectiu, Dr. Jordi Delgado recorrerem el naixement d’aquest col·lectiu, els valors que l’impulsen, les seves accions més mediàtiques, per intentar entendre què és realment Anonymous i com s’explica des d’un punt de vista sociològic i de comunitat en xarxa sense líders.
Quan: 11 de juny de 2013, de 19h a 20h30
On: COEINF, Pl. Ramon Berenguer el Gran, 1, Pral 2, Barcelona (metro Jaume I)
Les sessió és gratuïta i oberta a tothom però per raons d’espai i logística cal

Leave a Reply