Properes activitats

1- recordeu que segueix oberta fins el 10 de juliol la inscripció per a la visita guiada al Barcelona Supercomputing Center del dimecres 24 de juliol a les 17h
Per exigències del BSC és imprescindible la inscripció prèvia i aportar les dades que demanen. Poden venir amb vosaltres amics i parents. Es poden fer fotos i hi ha una mini expo “d’arqueologia informàtica” (superordinadors vells)

    http://www.ticketea.com/vista-guiada-al-bsc

Si un cop apuntats no podeu venir, cancel·leu si us plau la inscripció a fi de qua algú en llista d’espera pugui venir. Aprofitarem la trobada per  desvirtualitzar una estona un cop acabada la visita.
2- Estem ja preparant les presentacions/activitats per a la tardor, si en voleu fer cap o sabeu d’algú interessant, dieu-nos-ho si us plau.
3- La cryptoparty va anar força bé. Estem ara mirant d’afinar continguts i preparant les properes edicions per a la tardor, una per la Mercè i una altra més endavant.

4- ISOC-CAT participarà en la propera Catosfera (finals setembre).

5- En estudi la creació d’un grup interessat en muntar un node de TOR i/o un servidor de VPNgate.net. T’interessa ?

6- La setmana passada van escollir al nostre actual president, Jordi Iparraguirre, membre del Board d’EURALO, estructura d’ICANN que representa els usuaris d’Internet i de la que ISOC-CAT n’és membre fundador.

ISOC-CAT segueix tenint presència internacional i la percepció del capítol, amb una bona trajectòria i resultats tot i els alts i baixos de tota entitat, és molt bona. Cal aprofitar-ho i animar-nos a seguir fent coses entre tots. El potencial és enorme tant en àmbits tècnics com en els de governança, divulgació i socials. Només depèn del que com a membres fem i omplim aquests espais.

Bon estiu

Leave a Reply