27a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica- 21 de març de 2022

 

 

#LaNit2022 se celebrarà el 21 de març


L’organització aposta per ajornar un mes la gran
trobada del sector TIC català per garantir una major participació
presencial i un networking segur

La 27a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, que havia de celebrar-se inicialment el 17 de febrer a l’Auditori de Barcelona, finalment se celebrarà el 21 de març. Les entitats organitzadores (Telecos.cat i COEINF) han decidit ajornar-ne la celebració tenint en compte la situació epidemiològica actual i amb l’objectiu que la gala se celebri de forma plenament segura.

De fet, un dels trets característics de la que és considerada la gran trobada del sector TIC català, és la seva capacitat de reunir tots els agents de l’ecosistema tecnològic del país (professionals, empreses, entitats i institucions) i el networking final és sense dubte un dels aspectes més valorats.
Per això, tot i que com és habitual la cerimònia també es podrà seguir en directe per Internet i Fibracat TV, l’organització aposta per ajornar-ne un mes la celebració.
D’aquesta manera es vol potenciar la participació presencial i la realització del networking en un entorn més segur.

Com a conseqüència d’aquest canvi, també s’amplia el termini per presentar-se als premis de la Nit. Fins al 28 de gener s’hi poden fer arribar candidatures.

Pel que fa a les persones ja inscrites, podran fer ús -com és lògic- de la mateixa entrada i si ho desitgen podran descarregar-se l’acreditació amb la data actualitzada.

Organitzen: