La Global Encryption Coalition organitza el Global Encryption Day, jornada per difondre la importància de l’encriptació extrem-a-extrem pel futur d’Internet davant diverses iniciatives legislatives que de fet fan que els gestors de les plataformes digitals no puguin utilitzar l’encriptació extrem-a-extrem posant en risc la seguretat en les comunicacions personals. La jornada pretén fer palès el problema i fer arribar als legisladors i polítics que el que proposen no és possible; no és tècnicament possible fer encriptació extrem-a-extrem i exigir a les plataformes que de forma massiva i rutinària escanegin tota la informació que gestionen.

ISOC-CAT s’ha adherit a les diferents campanyes promogudes per ISOC a favor de l’encriptació a Internet signant les cartes dirigides als governs dels Estats Units (EARN IT Act), Anglaterra (Online Safety Bill), India (Indian Intermediary Guidelines) i al Parlament Europeu.