El canal de Vilassar de Mar al Twitter finalista als Shorty Awards

Felicitem al nostre company i ex-president, en Laureà Folch, actualment Regidor de Comunicació, Atenció Ciutadana i Noves Tecnologies a l’Ajuntament de Vilassar de Mar i al seu equip, per haver portat al twitter de la seva ciutat @VilassardeMar a ser finalista als premis Shorty Awards als millors twitters.
El canal municipal de l’Ajuntament de Vilassar de Mar al twitter (http://twitter.com/vilassardemar) ha quedat finalista a la cinquena edició dels premis internacionals Shorty Awards en la categoria de Govern. Aquests premis reconeixen la tasca que fan les persones, entitats, organismes i institucions a les xarxes socials, i més concretament a twitter.
El canal municipal ha estat el més votat pel públic en la seva categoria, assolint la primera posició amb 113 vots i obtenint la distinció Shorty Vox Populi. El twitter de l’Ajuntament ha superat canals tant importants com el de la NASA, guanyadora a l’edició de l’any passat, el de Cory Booker, alcalde de New Jersey, guanyador en dues edicions, o el del mateix David Cameron. En aquesta edició es disputarà el premi amb els twitters: Presiden 2014, Real Warriors, HeadCountorg, Lei Seca RJ i Genderuwo Wota©. El 8 d’abril, el jurat dels premis donarà a conèixer el guanyador d’entre els sis finalistes de cada categoria, en una cerimònia que tindrà lloc a Nova York.
Des de la Regidoria de Comunicació, Atenció al Ciutadà i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vilassar de Mar es valora molt positivament el fet de tornar a ser-hi presents. “Des de l’Ajuntament de Vilassar de Mar vam fer una aposta ferma per acostar la tecnologia al servei de les persones, i la gent, els usuaris, valoren molt positivament el servei que donem a través de les xarxes socials, en concret Twitter i Facebook”, explica el regidor Laureà Folch. L’any 2011 el twitter de l’Ajuntament va passar a la final dins la categoria de govern i va ser el tercer més ben valorat pel públic. L’any passat va estar nominat però no va passar a la final.

En el següent enllaç trobareu la informació amb els finalistes:

http://blog.shortyawards.com/post/44093266883/announcing-the-5th-annual-shorty-awards-vox-populi-and

Leave a Reply