Associació

A

mb la denominació Capítol Català de la Societat Internet [Catalan Chapter of the Internet Society], es constitueix l’associació, que, a l’empara de l’article 22 de la Constitució, regularà les seves activitats d’acord amb la Llei 7, de 18 de juny de 1997, i els seus estatus.

Els fins de l’associació són:

  1. Promocionar i divulgar les activitats relacionades i les xarxes i serveis de telemàtica i telecomunicacions que participin de la seva filosofia.
  2. Participar en les activitats de la Societat Internet (Internet Society) – ISOC), de la qual ISOC-CAT és el capítol local.
  3. Col·laborar en les activitats dels diferents Capítols locals d’ISOC, especialment de l’Estat Espanyol, la Unió Europea, els països del Mediterrani, i Amèrica Llatina.
  4. Dinamitzar tasques de consultoria, tècniques, formatives, de recerca (R+D), socials i culturals per difondre i donar a conèixer la xarxa informàtica INTERNET, i les seves aplicacions i desenvolupaments.
  5. Conèixer, difondre, i participar en la confecció de les propostes, recomanacions i normatives que afectin al desenvolupament d’Internet.

Junta Directiva

Jordi Domingo Pascual
President
Joan Francesc Gras Alcoverro
Vice President
Leandro Navarro Moldes
Secretari
Roger Baig Viñas
Tresorer
Jordi Iparraguirre Vilarrasa
Vocal
Aureli Gómez Vidal
Vocal
Antonio Gallego Montero
Vocal
Sergi Marzabal Estevez
Vocal

Dades oficials de l’Associació

Capítol Català de la Societat Internet
Data constitució: 11 de novembre de 1996
CIF: G62042023
Número d’inscripció en el Registre d’Associacions: 22279

Fundació puntCAT

ISOC-CAT és membre fundador de la Fundació puntCAT i membre permanent del Patronat de la mateixa. El representant d’ISOC-CAT al Patronat de la Fundació puntCAT és en Carles Salvadó Usach (març 2017).
Des de desembre de 2017 a gener de 2021, ISOC-CAT exercí la Presidència del Patronat de la Fundació. Des de gener de 2021 hi exerceix una de les vicepresidències.

EURALO

ISOC-CAT és membre fundador d’EURALO (ICANN European Regional At-Large Organisation). MoU 29/03/2007.

Creant un internet per a tothom a tot el territori

ISOC està format per més de 74,000 membres amb 132 capítols arreu del món.
Més de 220 membres pertanyen a ISOC-CAT

Fes-te membre